Põhja- ja Baltimaade teaduskommunikatsiooni koostöövõrgustiku kohtumine toimub esmakordselt Eestis

19. novembril toimub Tallinnas Viru hotelli konverentsikeskuses Põhja- ja Baltimaade teaduskommunikatsiooni võrgustiku koostööseminar.

Kohtumisel osalevad lisaks esindajatele Eesti Teadusagentuurist, meie ülikoolidest ja Eesti Rahvusringhäälingust teaduskommunikatsiooniga tegelevad inimesed Balti- ja Põhjamaadest – Soomest, Rootsist, Norrast, Taanist, Lätist ja Leedust. Osalejate seas on teadusagentuuride jt valdkonna eest vastutavate organisatsioonide esindajad, kohal on ka NordForski kommunikatsioonijuht.

Üritusel jagavad kõigi osalevate riikide esindajad enda praktilisi kogemusi läbi väljakutsete ja teaduskommunikatsiooni arengusuundi oma riigis ning toimub arutelu konkreetsete tegevuste planeerimiseks võrgustiku edasises koostöös.

Põhjamaade teaduskommunikatsiooni võrgustiku kohtumised on toimunud juba kolm aastat. Sel korral on esmakordselt kaasatud ka partnerid Lätist ja Leedust.

Seminari korraldab Eesti Teadusagentuur ja seda toetab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond Mobilitas Pluss programmi kaudu Research in Estonia tegevuse raames.

Ürituse kava

 

Lisainfo:
Terje Tuisk
Teaduse populariseerimise osakonna juhataja
tel 511 0356
e-post terje.tuisk@etag.ee

Kommenteerimine on suletud