Avatud on taotlusvoor Euroopa kultuuripärandi auhinna saamiseks

Avatud on taotlusvoor Euroopa kultuuripärandi/Europa Nostra auhinna saamiseks.
Loova Euroopa“ programmi kaasrahastatavad Euroopa kultuuripärandi/Europa Nostra auhinnad tunnustavad igal aastal kuni 30 silmapaistvat kultuuripärandit kõikjalt Euroopast. Auhindade arv sõltub igal aastal saadud taotluste tüübist ja kvaliteedist. Võitjate hulgast valitakse Grand Prix` saajaks neli projekti (üks kategooria kohta) ja üks saab internetihääletuse järel avaliku valiku auhinna.

Auhinnad antakse järgmistes kategooriates:
Konserveerimine
Teadusuuringud
Üksikisikute ja organisatsioonide pärandi hoidmise tegevuse tunnustamine
Haridus ja teadlikkuse tõstmine

Loe lähemalt

Lisaks antakse 2020. ja 2021. aastal kaks uut ILUCIDARE`i eripreemiat, mis valitakse esitatud taotluste hulgast. Projekti ILUCIDARE rahastatakse Euroopa Liidu programmi „Horisont 2020” teadusuuringute ja innovatsiooni programmist eesmärgiga edendada kultuuripärandit ja innovatsiooni.

Taotlemise tähtaeg on 1. oktoober 2019.

Kommenteerimine on suletud