Kasvatusteaduste konverents ja kasvatusteaduslike tööde riikliku konkursi võitjate väljakuulutamine

Tallinna Ülikooli Haridusteaduste Instituut ja Eesti Teadusagentuur korraldavad kasvatusteaduste konverentsi „Haridusinnovatsioon – tõenduspõhine praktika või kõhutunne“.

Osalema on oodatud kõik Eesti haridusmaastikul toimetajad ja uuendustest huvitatud – õpetajad, koolijuhid, hariduspoliitika kujundajad, haridusteaduse ja õpetajakoolituse üliõpilased ja õppejõud.

Konverents toimub esmaspäeval, 20. mail algusega kell 10.30 Tallinna Ülikooli Astra maja õppehoones (Narva mnt 29, auditooriumis Maximum A-002).

Tegemist on igakevadise kasvatusteaduste konverentsiga, mida korraldavad vaheldumisi Tartu Ülikool ja Tallinna Ülikool, seekord kohtume siis Tallinnas. Konverentsil keskendume sel korral haridusinnovatsioonile ning mõtiskleme, kuivõrd on tegemist tõenduspõhise praktika või kõhutundega. Konverentsi peaesineja on Aucklandi ülikooli emeriitprofessor Helen Timperley. Päeva jooksul on võimalik osaleda ka mitmetes põnevates töötubades. Üritus kulmineerub piduliku vastuvõtu ning kasvatusteaduslike tööde 2019. a riikliku konkursi võitjate autasustamisega.

Vaata konverentsi täpselt ajakava ja registreeru osalema https://www.tlu.ee/hti/sundmused/2019-aasta-kasvatusteaduste-konverents-haridusinnovatsioon-toenduspohine-praktika-voi

NB! Tartlastele oleme tellinud tasuta bussi konverentsile ja tagasi, sõidusoov tuleks märkida registreerumisvormis.

 

Lisainfo konverentsi sisu kohta:
Katrin Poom-Valickis
TLÜ Haridusteaduste Instituut
katrinpv@tlu.ee

Lisainfo kasvatusteaduslike tööde riikliku konkursi kohta:
Sirli Taniloo
Eesti Teadusagentuur
sirli.taniloo@etag.ee

Kommenteerimine on suletud