Registreerimine IMI uut taotlusvooru tutvustavatele veebiseminaridele on alanud

Euroopa Innovaatiliste Ravimite Algatus (IMI) korraldab uue taotlusvooru teemasid ning taotlemise üldtingimusi tutvustavaid veebiseminare 23.-31. jaanuaril 2019. Uue taotlusvooru teemasid tutvustavad Euroopa Farmaatisaettevõtete Assotsiatsiooni (EFPIA) esindajad ning igas seminaris jäetakse piisavalt aega ka küsimusteks-vastusteks. Samuti on võimalik suhelda teiste veebiseminaridest osavõtjatega ning alustada koostööprojekti kavandamist.

IMI taotlusprotseduuri ja taotlemise üldtingimusi tutvustavas seminaris käsitletakse ka intellektuaalomandi küsimusi ning eraldi seminaris käsitletakse VKE-de osalemise võimalusi ja nõudeid.

Seminaridel osalemine on tasuta, kuid vajalik on registreerumine. Registreerudes antakse osalejatele ka juhised, kuidas arvutit või telefoni seminari jälgimiseks seadistada. Veebiseminari läbivimiiseks kasutatkase GoToWebinar tarkvara ning selle toimimist oma arvutis saab testida selle lingi kaudu.

Seminarid salvestatakse ning neid saab järelvaadata koos allalaetavate esitlusmaterjalidega IMI veebilehelt.

Juba enne seminari on mõistlik tutvuda tulevase taotlusvooru teemadega.

 

Seminaride ajakava (kellaajad on Brüsseli aja järgi)

IMI reeglid ja taotlemisprotseduur

VKE-de võimalused IMI2 17. taotlusvoorus

Taotlusvooru teemasid tutvustavad seminarid

iPiE25 – Ravimite keskkonnariskide intelligentne identifitseerimine ja ennustamine (Intelligent prediction and identification of environmental risks posed by human medicinal products)

Rasvtõve ravi optimeerimine (Optimising future obesity treatment)

Kemogenoomika andmekogule juurdepääs (Open access chemogenomics library and chemical probes for the druggable genome)

 

Ka IMI järgmise taotlusvooru võimalikele teemadele saab pilku heita. Siiski palutakse arvesse võtta, et need teemad ja nende kirjeldused on esialgsed ning võivad enne taotlusvooru väljakuulutamist veel muutuda.

 

Kontakt Eesti Teadusagentuuris
Argo Soon
argo.soon@etag.ee

Kommenteerimine on suletud