FLAG-ERA rahvusvaheline ühiskonkurss (JTC2019) on avatud

FLAG-ERA rahvusvaheline koostöövõrgustik on kokku kutsutud eesmärgiga toetada  tulevaste ja kujunemisjärgus tehnoloogiate juhtalgatustega (FET Flagships) seotud uuringuid, pakkudes sellega võimalusi osaleda  algatustega mitte seotud teadlastel. FLAG-ERA konsortsiumi kuulub 39 rahastavat organisatsiooni 26 riigist nii Euroopast kui ka väljastpoolt. Nendest 17 on assotsieerunud liikmed.

FLAG-ERA kuulutas välja konkursi mõlema juhtalgatuse (FET Flagship’i)  – Graphene ja Human Brain Project – valdkonnas.

Taotluse saavad esitada uurimisrühmad, kuhu kuuluvad vähemalt kolme konkurssi rahastava riigi teadlaste uurimisgrupid või siis kaks konkursi partnerriikide teadlaste uurimisgruppi ning lisaks veel kolmas partner konkurssi mitterahastavast riigist, kes osaleb omafinantseeringuga ning kuulub juhtalgatuse (Graphene või Human Brain Project) partnerite hulka. Rahastamist taotlevad partnerid võivad kuuluda juhtalgatustesse.

Lühitaotluste (kohustuslik) esitamise tähtaeg: 19. veebruar 2019

Lõpp-taotluste esitamise tähtaeg: juuli 2019

Eesti Teadusagentuur osaleb alanud konkursil 200 000 euroga, millega rahastatakse kahte edukaimat eesti teadlaste osalusega projekti (kui ühes taotluses on mitu erinevat uurimisgruppi Eestist, siis 100 000 eurot tuleb nende vahel jagada).

Üksikasjaliku info ning vajalikud dokumendid leiab FLAG-ERA kodulehelt

 

Info Eesti Teadusagentuuris:
Aare Ignat
aare.ignat@etag.ee

Kommenteerimine on suletud