Koostööfestival „Õigel ajal õiges kohas“

 1. november 2018 Tallinna Ülikooli Astra maja (Narva mnt 29)

Eesti ülikoolid ning teadus- ja arendusasutused korraldavad ühiselt koostööfestivali „Õigel ajal õiges kohas“.  Festival toob kokku ettevõtjad erinevatest tegevusvaldkondadest ning teadlased, kes töötavad välja kaasaegseid lahendusi ja arendusi. Tule kuulama ja kaasa rääkima!

Tallinna Ülikooli arendusprorektori ja koostööfestivali moderaatori Andres Jõesaare sõnul on eesmärk tutvustada ettevõtete ja organisatsioonide esindajatele kõrgkoolides töötavate tippteadlaste uurimisteemasid, et neist sünniks kasu nii ettevõtlusele kui ka ühiskonnale.

“Kõrgkoolid üheskoos ettevõtlus- ja avaliku sektoriga saavad olla nii innovatsiooni, majanduskasvu kui ka ühiskonna arengu mootor. Festival on hea koht kokkupuutepunktide leidmiseks, sest kohal on üle saja teadlase ja eksperdi. Ettevõtete ja organisatsioonide esindajatel on arendamist või lahendamist vajavaid teemasid alati ja teadlastel võib olla mõnelegi küsimusele juba lahendus olemas või on see võimalik koos leida. Usun, et vastuseta ei jää ükski küsimus,” selgitas Jõesaar.

Eesti kõrgkoolide tippteadlased tutvustavad ettevõtjatele koostöö- ja arendusvõimalusi erinevatel teemadel – jutuks tuleb töötajate tulemuslik onboarding, tööstressi ja tööväsimuse ennetamine, tulevikutootmises vajalikud pädevused, targa linna lahendused, digilahenduste tootearendus, kuidas tooteid ja teenuseid lihtsamaks disainida, kuidas saavutada konkurentsieelist ja küsida toodete eest kõrgemat hinda ning palju muud põnevat.

Festivali korraldavad koostöövõrgustiku ADAPTER partnerid koos. Seni on  festivali peakorraldajateks olnud Tallinna Tehnikaülikool, Tartu Ülikool ja Tallinna Ülikool. Tänvune koostööfestival on järjekorras juba neljas ja seekord toimub sündmus Tallinna Ülikoolis.

Ürituse KAVA

Registreerimine

Lisainfo

Kommenteerimine on suletud