Balti-Ameerika Vabaduse Fondi dialoogiprogramm

Rahvusvahelist koostööd ja ideid stimuleeriv Balti-Ameerika Vabaduse Fondi dialoogiprogramm pakub Baltikumi organisatsioonidele võimalust kutsuda  eksperte USA-st Baltikumi esinema.

Programmi oodatakse kandideerima organisatsioone, kes soovivad kutsuda neile huvipakkuvatel  ja olulistel teemadel oma ala spetsialiste USA-st Eestisse (ka Lätti, Leetu) esinema. BAFF toetus, kuni 10 000 dollarit on mõeldud esineja logistiliste kulude katmiseks  (lennupiletid, majutus ja toitlustus, kohalik transport jmt).

Programmi abil on teiste seas toetus saanud näiteks MTÜ Talveakadeemia, Tallinn Music Week, PÖFF, Politsei- ja Piirivalveamet, Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus, Junior Achievement ja mitmed teised Eesti, Läti, Leedu organisatsioonid (vt lisa http://www.balticamericanfreedomfoundation.org/baltic-american-dialogue/sponsored-projects.aspx

Sama programmi raames on võimalik USA-sse konverentsidele kutsutud Baltikumi ekspertidel taotleda toetust enda logistiliste kulude katteks BAFF-ilt (lennupilet, majutus jmt).

Toetuse suurus on maksimaalselt 5000 dollarit.

Lisainfo: http://www.balticamericanfreedomfoundation.org/baltic-american-dialogue/

Tähtaeg dialoogiprogrammi kandideerimiseks: 1. september 2018

                                                                                                                                                                                

Lisainfo:

EEVA KAUBA // CIEE
Baltic – American Freedom Foundation
BAFF Estonia

──────────────────────────
Baltic-American Freedom Foundation
Mobile: +372 55528323
Email: ekauba@ciee.org

Web: www.BalticAmericanFreedomFoundation.org

Kommenteerimine on suletud