Mobilitas Pluss tippteadlase toetuse taotluse esitamise tähtaeg pikenes

Eesti Teadusagentuuri hindamisnõukogu otsustas mitme ülikooli ettepanekul pikendada 1. veebruaril avanenud Mobilitas Pluss tippteadlase toetuse taotluste esitamise tähtaega. Uus lõpptähtaeg on 31. märts 2017. aastal kell 17:00 Eesti aja järgi.

Tippteadlase toetus on mõeldud välisriigist Eestisse tuleva rahvusvaheliselt kõrgel tasemel teadlase uurimisprojekti täitmiseks. Palgatav teadlane peab olema vähemalt viis viimast aastat töötanud väljaspool Eestit. Toetus eraldatakse positiivselt evalveeritud TA asutusele. Asutuse omafinantseering on 17 protsenti projekti kuludest.

Toetuse summa on kuni 150 000 eurot aastas (koos omafinantseeringuga kuni 180 722,89 eurot aastas). Tippteadlase toetuse pikkus on 36-60 kuud.

Mobilitas Pluss programmi rahastavad Euroopa Regionaalarengu Fond ja Eesti riik. Programmi kogueelarve on 35 373 770 eurot.

Täpsem info:

Tiina Loit-Oidsalu
Mobilitas Pluss vanemkonsultant
731 7359
tiina.loit@etag.ee

Kommenteerimine on suletud