Tehnosiirde seminar

SA Eesti Teadusagentuur koostöös Tartu Ülikooliga korraldab 7. juunil Tartus Dorpati konverentsikeskuses tehnosiirde teemalise seminari, et tutvustada Norra tehnosiirde kogemusi ja arutada tehnosiirde probleeme ning lahendusteid Eestis.

Seminarile on oodatud Eesti ülikoolide ja teadusasutuste tehnosiirdeüksuste töötajad ning ettevõtjad.

Norra Teadusagentuuri vanemnõunik Ketil Rønning tutvustab Norra tehnosiirde süsteemi, Norra Loodusteaduste ja Tehnoloogiaülikooli IO õiguse jurist  Morten Øien avab Euroopa perspektiivi ning seminari diskussiooni osas arutletakse, mida oleks Eestil sellest õppida. Seejärel räägib Tartu Ülikooli arendusprorektor Erik Puura teadlaste-ettevõtjate koostöö võtmeteguritest ning prof Mart Ustav oma kogemusest ettevõtjana Icosageni näitel.

Seminar on jätkuks eelmisel aastal Tallinnas toimunud intellektuaalomandi konverentsile, kus samuti käsitleti tehnosiiret.

Üritus on inglise keeles ning tasuta, kuid kohtade arv on piiratud (maksimaalselt 35).

Registreerimine ja programm:

http://www.etag.ee/norra-eesti-seminar-tehnosiirdest/

 

Lisainfo: Kadri Raudvere, Eesti Teadusagentuur, analüütik, e-post: kadri.raudvere@etag.ee

 

 

Kommenteerimine on suletud