Õpilaste Teadusfestival – pidu kõikidele teadushuvilistele

Õpilaste Teadusfestival 2016 toimub 28.-29. aprillil Tallinnas Kultuurikatlas (Põhja pst 27a). Festivalil esinevad posterettekannetega õpilaste teadustööde riikliku konkursi parimad, kelle hulgast valitakse välja riiklike preemiate ja eriauhindade saajad. Ka külastajad saavad sõna sekka öelda ja oma lemmiku valida! Lisaks saab näha teadusteatrite etendusi, osaleda teadustöötubades ning vaadata, mida põnevat teavad uurimisest algklasside lapsed.

Festival on külastajatele TASUTA!  Oodatud on õpilased, uurimistööde juhendamise ja korraldamisega seotud õpetajad, klassiõpetajad, huviringide õpilased ja juhendaja, pered, teadlased ning teadusasutuste ja ettevõtete töötajad, ehk kõik, kes ühel või teisel moel on teadusest huvitatud.

Möödunud aastal külastas festival ligi tuhat inimest.

Kogu info festivalist: http://www.etag.ee/tegevused/teadpop/opilaste-teadusfestival/

 

Kommenteerimine on suletud