Septembris toimub esinduslik konverents intellektuaalse omandi tähtsusest innovatsioonis

10.-11. septembrini toimub Tallinnas eesti teadlaskonnale, ettevõtjatele ja avalikule sektorile  mõeldud  rahvusvaheline konverents “Rakendusliku teadustööga seotud intellektuaalomandi aspektid Eestis ja Euroopas”.

SA Eesti Teadusagentuuri korraldatav konverents toob kokku nii kodumaal kui ka rahvusvaheliselt tuntud intellektuaalse omandi asjatundjad. Konverentsi  avab õiguskantsler Ülle Madise.

Konverentsi esimene päev keskendub intellektuaalse omandi kaitsega seotud seadusandlusele Eestis ja laiemalt; ärisaladuse temaatikale ja intellektuaalse omandi kaitsestrateegiatele. Teisel päeval on fookuses näited ettevõtjate ning ülikoolide koostööst: oma kogemusi tutvustavad esinejad nii Eestist kui välismaalt, ettekandega ülemaailmsetest tehnosiirde ja innovatsiooni trendidest esineb rahvusvahelise konsultatsioonifirma Frost & Sullivan’i esindaja Iain Jawad. Konverents on eesti keeles, sünkroontõlkega inglise keelde.

Konverents toimub Tallink Spa & Conference Hotellis ja on osalejatele tasuta.

Konverentsile saab registreerida kuni 31. augustini 2015.

Konverentsi kava ja registreerimisvorm

Rohkem infot: Kadri Raudvere, analüütik, tel 730 0377, e-post: kadri.raudvere@etag.ee

ja Siim Kinnas, Tartu Ülikooli Tehnoloogiasiirde talituse juhataja, tel 737 6546, e-post:siim.kinnas@ut.ee

Kommenteerimine on suletud