Sotsiaalministeerium kuulutab välja 2015. aasta üliõpilaste teadustööde konkursi

Sotsiaalministeerium viib käesoleval aastal taas läbi ministeeriumi valdkondades kirjutatud üliõpilaste teadustööde konkursi auhinnafondiga 10 000 eurot.

Konkursil võivad osaleda kõikide erialade üliõpilased, kelle doktori- või magistritöö on kaitstud 2014. või 2015. aastal ning mis keskendub Sotsiaalministeeriumi poolt käesoleval aastal väljakuulutatud teemadele. Erandkorras võivad konkursil osaleda ka väljakuulutatud teemadel kõrgetasemelise bakalaureusetöö (või tervishoiu kõrgkooli lõputöö) hindele A või 5 kaitsnud üliõpilased.

Tänavu on tööde esitamise tähtaeg 14. september 2015 (kell 23.59). Võitjad selguvad detsembri alguses ja auhinnad antakse üle detsembris Sotsiaalministeeriumis toimuval tänuüritusel.

Sotsiaalministeeriumi valdkondade teemadel kirjutatud üliõpilaste teadustööde avaliku konkursi eesmärgiks on edendada teadus- ja arendustegevust töö-, tervise- ja sotsiaalvaldkonnas, tunnustada parimate teadustööde autoreid antud valdkondades, motiveerida tudengeid ja noorteadlasi teostama teadusuuringuid Sotsiaalministeeriumi jaoks olulistes suundades ning soodustada koostööd teadusasutuste ja poliitikakujundajate vahel.

Konkursi tingimustest lähemalt: www.sm.ee/konkurss

Lisainfo: konkurss@sm.ee

 

Kommenteerimine on suletud