20. oktoobril avaneb Taiwani-Eesti reisigrantide taotlusvoor

20. oktoobril avaneb Taiwani-Eesti koostööprogrammis reisigrantide taotlusvoor aastaks 2015. Taotluste esitamise tähtaeg on 24. november 2014.

Taiwani-Eesti teadusalase koostööprogrammi eesmärgiks on arendada kahe riigi teadusalast koostööd kõikides fundamentaal- ning rakendusteaduse valdkondades. Igal aastal kuulutatakse välja ühine avalik konkurss, mille tulemusena antakse mõlema riigi teadlastele kuni kolm reisigranti kestvusega 1-8 nädalat.

2015. aasta taotlusvooru valdkondadeks on:

·         keskkonna- ja bioteadused

·         ühiskond ja kultuur

·         terviseuuringud

·         loodusteadused ja tehnika

Esitatavad taotlused ei pea olema kahe riigi teadlaste ühisprojektid, kuid lähetataval peavad olema loodud eelnevalt sidemed vastuvõtva osapoolega ning saadud tema nõusolek. Taotlused esitatakse oma maa rahastavale organisatsioonile, kes hindab neid ning valib välja rahastatavad projektid.

NB! Kuna programmi rahastatakse Euroopa Liidu struktuurivahenditest , siis seoses perioodi lõppemisega on käesolevas taotlusvoorus eraldatud reisigrante võimalik kasutada 1. jaanuarist kuni 31. augustini 2015. a.

Grandi taotlemise kord ning taotlusvorm:

Eesti-Taiwan reisigrantide taotlusvorm 2015

Reisigrandi tingimused (inglise keeles)

 

Täpsem informatsioon konkursi kohta:
Aare Ignat
Eesti Teadusagentuur
aare.ignat@etag.ee

 

Kommenteerimine on suletud