Sotsiaalministeerium kuulutab välja üliõpilaste teadustööde konkursi

Sotsiaalministeerium käivitas ministeeriumi valdkondades kirjutatud teadustööde konkursi auhinnafondiga 10 000 eurot.

Konkursil võivad osaleda kõikide erialade üliõpilased, kelle doktori- või magistritöö on kaitstud 2013. või 2014. aastal ning keskendub Sotsiaalministeeriumi poolt käesoleval aastal väljakuulutatud teemadele. Erandkorras võivad konkursil osaleda ka väljakuulutatud teemadel kõrgetasemeline bakalaureusetöö (või tervishoiu kõrgkooli lõputöö) hindele A või 5 kaitsnud üliõpilased.

Tänavu on tööde esitamise tähtaeg 15. september. Võitjad selguvad detsembri alguses ja auhinnad antakse üle detsembris Sotsiaalministeeriumis toimuval tänuüritusel.

Sotsiaalministeeriumi valdkondade teemadel kirjutatud teadustööde avaliku konkursi eesmärgiks on edendada teadus- ja arendustegevust töö-, tervise- ja sotsiaalvaldkonnas, tunnustada parimate teadustööde autoreid antud valdkondades, motiveerida tudengeid ja noorteadlasi teostama teadusuuringuid Sotsiaalministeeriumi jaoks olulistes suundades ning soodustada koostööd teadusasutuste ja poliitikakujundajate vahel.

Konkurss toimub käesoleval aastal esmakordselt.

Konkursi tingimustest lähemalt: www.sm.ee/konkurss

 

Lisainfo: konkurss@sm.ee

 

Kommenteerimine on suletud