Võimalus osaleda 40 uues COST teadusvõrgustiku projektis

 

12. novembril avanes 40 uut COST teadusvõrgustiku projekti, neist üheteistkümne ettevalmistamisel osalesid eesti teadlased.

COST teadusvõrgustike projektid toetavad riikide poolt rahastatud uuringutes osalevate teadlaste koostööd – nõupidamiste, konverentside ja seminaride korraldamist, publitseerimist ning noorteadlaste lühiajalist mobiilsust. Koostöövõrgustike projektide taotlused läbivad tiheda sõela, 29. märtsil lõppenud konkursile esitati 775 taotlust. Samas on positiivse hinnangu saanud projektides võimalus osaleda samalaadseid uuringuid läbi viivate COST liikmesriikide teadlastel.

Lühiinfo avanenud projektide kohta.

35 liikmesriigist ning ühest koostööriigist koosnev Euroopa teaduse ja tehnoloogia alane koostöövõrk COST korraldab kaks korda aastas avatud konkursse, mille populaarsus on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud, seda ka Eestis. 2012. aastal ühinesid eestlased 34 projektiga, käesoleva aasta novembriks on ühinemine toimunud 37 projektiga.

Järgmise taotlusvooru tähtaeg on 24. märts 2014. Lähemalt: http://www.cost.eu/participate/open_call

COST kutsub kõigi teadusvaldkondade asjatundjaid registreeruma ekspertide andmebaasis http://www.cost.eu/participate/experts

 

Lisainfo:
Ülle Must
COST Eesti koordinaator
ulle.must@etag.ee

Kommenteerimine on suletud