ERASysAPP Süsteemibioloogia loengukursus

Süsteemibioloogia teemaline ERA-Net projekt kuulutab välja viienda Süsteemibioloogia loengukursuse, mis toimub 2.-8. märtsil Hotellis Grauer Bär Innsbruckis Austrias .

Juba traditsiooniks muutunud kursus annab 120 doktorandile ja järeldoktorile ning 20 teadlasele võimaluse süveneda olulistesse süsteemibioloogia teemadesse: “Cellular Decision Making”, “Medical Systems Biology” ja “Systems Biology in Practice”. Juhtivad eksperdid üle kogu maailma jagavad sellel kursusel oma teadmisi ja aitavad kaasa nädal aega kestvale interaktiivse koolituse läbiviimisele. Lisaks loengutele, interaktiivsele juhendamisele ja arvutipraktikale on plaanitud ka stendiettekanded ja pärastlõunased meelelahutusprogrammid.

Kursuse läbiviimist toetavad ERASysAPP, SystemsX.ch (Šveitsi Süsteemibioloogia Algatus) ja BMBF (Saksamaa Föderaalne Haridus- ja Teadusministeerium).

Registreerimistasu tudengitele ja järeldoktoritele on 750 EUR, teadlastele 950 EUR ning osalejatele tööstusettevõtetest 2000 EUR. Registreerimistasu sisaldab kursuse materjale, sööki ning majutust kuueks ööks.

On võimalik taotleda ka reisistipendiume.

Kursusele registreerimise tähtaeg on 15. detsember 2013.

Rohkem infot ja registreerimine: http://www.sysbio2014.org

Lisainfo:
Margit Suuroja
margit.suuroja@etag.ee
Eesti Teadusagentuur

Kommenteerimine on suletud