Tartu Ülikooli personaliosakond soovib teada teie arvamust mobiilsuse ja integratsiooni küsimustes

Hea tööandja esindaja

Palume teil täita lühike ankeet mobiilsust ja integratsiooni takistavate tegurite kohta http://ww3.unipark.de/uc/TANDEM_Services/

Küsitluse täitmisele kulub umbes 15 minutit. Kogutud informatsiooni kasutatakse ainult üldistatud kujul. Uuringu raporteid ja tulemusi ei seostata ühelgi moel vastajaga.

Küsitlus on osa EL projektist Talent and Extended Mobility in the European Innovation Union (Talentide ja laiendatud mobiilsus Euroopa innovatsiooniliidus, akronüüm Tandem, www.euraxess-tandem.eu), milles  Tartu Ülikool koos partneritega Šveitsist (ETH Zürich), Slovakkiast (Slovak Academic Information Agency), Kreekast (Centre for research and technology Hellas) ja Taanist (University of Copenhagen) osaleb.

Projekti eesmärk on analüüsida lähtetingimusi paariskarjääri ja lõimimise (Dual Career and Integration Services = DCIS) edukaks rakendamiseks ja arendada välja süsteemne ja modulaarne lähenemine teenustele, mis lubavad tööandjatel ja töövõtjatel kokku panna kohandatud DCIS valiku, lähtudes enda vajadustest, eesmärkidest, sotsiaalsetest ja kultuurilisest tingimustest.

Oleme Teile väga tänulikud, kui saate anda oma panuse selle projekti täitmisesse ja vastate küsimustikule. Oluline on saada võimalikult palju vastuseid, et kaardistada praegune olukord Eestis. Praegusel ajal ei ole tööandjatel informatsiooni selle osas, kuidas mobiilsust elavdada ja mis takistab paariskarjääri ja mobiilsust.

Ehkki projekti põhikese on suunatud mobiilsetele partneritele, lähenetakse uuringus mobiilsusele laiemalt, püüdes välja selgitada põhjusi, mis seda takistavad. Uuringule vastama oodatakse nii neid, kes pakuvad välismaalastele ja nende peredele kompleksset teenust kui ka neid, kelle poolt pakutav puudutab mõnda tegevust ning ka neid, kes alles planeerivad selliseid teenuseid pakkuma hakata. Uuringule vastamiseks on üks link, kuid järgnevad küsimused on erinevad, sõltuvalt vastaja profiilist.  Oleme väga tänulikud, kui edastate küsitluse ka teistele asutustele/ettevõtetele Eestis.

Küsimustikule vastamiseks on aega 30. aprillini, küsitluse tulemused avaldatakse Tandemi koduleheküljel.

Täname teid huvi ja aja eest, mille olete sellele küsitlusele pühendanud. Küsimuste korral pöörduge palun kas Marju Valge (marju.valge@ut.ee) või Sirli Urbase (sirli.urbas@ut.ee) poole.

 

Lugupidamisega

Marju Valge ja Sirli Urbas

Kommenteerimine on suletud