Eesti Teadusagentuur otsib uut juhti.

Eesti Teadusagentuuri juht professor Volli Kalm valiti 31. mail Tartu Ülikooli rektoriks. Seoses sellega otsib Eesti Teadusagentuuri nõukogu uut agentuuri juhti.

Agentuuri loomise faasis otsis juhti haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo, kes nimetas aasta tagasi selleks kolmeliikmelise otsingukomitee. Otsingukomitee esitatud soovitusnimekirjast tegi minister valiku ning saavutas kokkuleppe Volli Kalmuga, kes juhtis agentuuri käivitamist. V. Kalm valiti alates 1. märtsist 2012 tööd alustanud Teadusagentuuri esimeseks juhiks.

Uue juhi leidmisega on kiire, sest Eesti Teadusagentuuri sisuline käivitamine kestab. Sügiseks on vaja langetada otsused järgmise aasta uurimistoetuste osas, mis rakenduvad uuel reformitud kujul. Eesti Teadusagentuuri nõukogu kasutab uue juhi leidmiseks nii sihtotsingut kui avaliku konkursi meetodit. Nõukogu loodab uue agentuuri juhi valida juba juuli esimeses pooles.

Tingimused uue juhi ametikohale kandideerimiseks ilmuvad suuremates päevalehtedes 26. juunil ja on leitavad Eesti Teadusagentuuri kodulehel: www.etag.ee

Täiendavaks infoks seoses kandideerimisega palume saata küsimused e-posti aadressil: taivo.raud@hm.ee

Kristi Auli
SA Eesti Teadusagentuur
Välisteaduskoostöö osakond
kristi.auli@etag.ee
Tel: +372 730 0376

Kommenteerimine on suletud