2. detsembril toimub Tallinnas konverents „Eesti horisont 2020“

2. detsembril 2011 toimub Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpias (Liivalaia 33) konverents „Eesti horisont 2020“, kus tuuakse laiema avalikkuseni 2014. aastal algava uue raamprogrammi (Horizon 2020) esimene versioon. Konverentsile oodatakse Eesti teadlaskogukonda ja teaduspõhiste ettevõtete esindajaid andma oma panust uue programmi väljatöötamiseks ja Eesti temaatiliste seisukohtade kujundamiseks.

Konverentsi esimeses pooles astuvad üles Euroopa Komisjoni biotehnoloogia, põllumajanduse ja toiduküsimuste direktor Maive Rute teemakäsitlusega Innovatiivsest Liidust  ja Horisont 2020-st ning Haridus- ja Teadusministeeriumi kõrghariduse ja teaduse asekantsler Andres Koppel heidab pilgu Euroopa teadusruumi tulevikule ning Eesti osakaalule selles.
Päeva teises pooles esinevad ettekannetega Haridus- ja Teadusministeeriumi spetsialistid, SA Archimedese teaduskoostöö keskuse temaatiliste valdkondade  konsultandid ning välisesinejad Taanist ning Poolast. Konverentsil toimuvad töögruppide arutelud ning temaatilised diskussioonid, mis aitavad panustada uude raamprogrammi.

Üritust korraldab SA Archimedes koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga.

Konverentsil osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerumine. Registreerumistähtaeg on 29.11.2011.
Konverentsi ajakava ja registreerumine veebiaadressil: www.archimedes.ee/horisont2020

Lisainfo: Kristi Auli, tel +372 521 4546, kristi.auli@archimedes.ee

 

 

 

Kommenteerimine on suletud