Noorte leiutajate suvekool koguneb taas

20.-22. juunini kohtuvad Karksi-Nuias 22 noort leiutajat, kes asuvad oma tarkade leiutistega päästma prügisse ja heitgaasidesse uppuvat virtuaallinna. Noorte leiutajate suvekool on SA Archimedese ja Eesti Disainikeskuse korraldatud auhinnalaager parimatele õpilasleiutajate konkursil osalenud 4.-9. klassi noortele ning see leiab aset juba kolmandat suve.

Laagris õpitakse kolme päeva jooksul meeskonnatööd, probleemide kaardistamist ja taustauuringu tegemist, loovate lahenduste leidmist ja maketeerimist. Suvekool järgib sarnast mudelit kui IDE: töötoad ning suunab õpilasi koostööle ja erinevate oskuste rakendamisele, sest ainult nii sünnivad head uued süsteemid, teenused ja tooted ning saab prügisurmast päästetud ka Saastacity.

Leiutajate konkursi kohta lisainfo http://archimedes.ee/teadpop/index.php?leht=240

Täpsem info suvekooli kohta: Margit Lehis, leiutajate konkursi koordinaator, margit.lehis@archimedes.ee, mob 520 3270.

Kommenteerimine on suletud