10. märtsil toimub konverents „7. raamprogramm – vaadates tulevikku“

10. märtsil toimub Nordic Hotel Forumis (Viru väljak 3) konverents „7. raamprogramm – vaadates tulevikku“,kus võetakse kokku seni Euroopa Liidu teaduse ja arenduse 7. raamprogrammi raames saavutatu ning räägitakse raamprogrammi tulevikust.RP7_et

Kuulajad saavad ülevaate nii Euroopas kui ka Eestis ja Soomes toimuvast. Esinejateks on teadusrahastuse valdkonna spetsialistid Euroopa Komisjonist ning Eestist, Soomest ja Saksamaalt.

Päeva esimeses osas räägib Neville Reeve (Euroopa Komisjon) nii 7RP vahearuandest kui ka 8RP tulevikust ning Toivo Räim (HTM) annab ülevaate Eesti positsioonidest nii Euroopa teadusruumi kui ka 8RP suhtes. Päeva teine pool on pühendatud teaduse taristule, lisaks tutvustavad oma tegemisi edukalt projektides osalenud eestlased.

Konverentsil osalemine on tasuta, vajalik on eelnev registreerumine. Seda saab teha aadressil http://archimedes.ee/rpkonverents.

Konverentsi töökeeled on eesti ja inglise, toimub sünkroontõlge eesti keelest inglise keelde – seega on konverentsil võimalik osaleda ka eesti keelt mittekõnelejatel.

Tartust konverentsile tulijatele väljub konverentsipäeva hommikul Tallinnasse ja hiljem tagasi tasuta buss. Bussitranspordi vajadus palume registreerumisel ära märkida.

Konverentsi korraldab Sihtasutus Archimedes koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga.

Lisainfo: konverentsi veebileht http://archimedes.ee/rpkonverents

Kommenteerimine on suletud