Kasvatusteaduslike tööde riikliku konkursi komisjon asus töid hindama

Archimedese poolt korraldatavale kasvatusteaduslike tööde riiklikule konkursile laekus käesoleval aastal 34 tööd. Kõige enam töid (12) esitati magistritööde kategoorias. Võõrkeeles publitseeritud teadustöid laekus 10, doktoritöid (Heino Liimetsa nimeline preemia) 5, didaktilis-rakenduslikke ja eesti keeles publitseeritud teadustöid kumbagi 3 ning populaarteaduslikke töid 1.

Konkursi hindamiskomisjon teeb oma otsuse 30. aprilliks, mil Eesti Akadeemiline Pedagoogika Selts tähistab oma juubelit. Preemiad antakse võitjatele üle seltsi pidulikul koosolekul Eesti Pedagoogika Arhiivmuuseumis.

Konkursi preemiafond 2010. aastal on 38 000 krooni ning jaguneb kuue kategooria vahel: eesti keeles publitseeritud teadustöö, võõrkeeles publitseeritud teadustöö/artikkel, publitseeritud/aprobeeritud doktoritöö (Heino Liimetsa nimeline preemia), magistritöö, populaarteaduslik töö ning didaktilis-rakenduslik töö.

Kasvatusteaduslike tööde konkurssi korraldavad koostöös sihtasutus Archimedes ning Eesti Akadeemilise Pedagoogika Selts, konkurssi rahastab Haridus- ja teadusministeerium.  Konkurssi viiakse ellu alates 1990. aastast.

Täiendav teave konkursi kohta www.archimedes.ee/teadpop

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga