Oodatakse teaduse populariseerimise projektitaotlusi

1. aprillini ootab Sihtasutus Archimedes teaduse populariseerimise projektikonkursile projektitaotlusi, mis tutvustavad teadustegevust või teadlaste tööd ning muudavad seda laiemale avalikkusele mõistetavamaks.Oodatakse ka taotlusi, mis äratavad nooremate kooliõpilaste huvi teaduse ja tehnoloogia vastu, propageerivad eesti keele kasutamist teaduskeelena ja tutvustavad interdistsiplinaarseid uurimissuundi.Ligi 1,44 miljoni kroonise eelarvega konkursile võivad taotlusi esitada kõik Eestis teadust populariseerivad füüsilised ja juriidilised isikud. Projektiks võivad olla õpiotstarbelised audiovisuaalsed materjalid, näituste korraldamine ja eksponaatide soetamine, konkursside ja konverentside korraldamine ja muud ühekordsed üritused ja tegevused.Konkursi nõuetega saab lähemalt tutvuda aadressil www.archimedes.ee/teadpop.Taotlused tuleb esitada hiljemalt 1. aprilliks aadressile Sihtasutus Archimedes, Väike-Turu 8, 51013 Tartu. Konkursi tulemused selguvad juunis.Kontakt: Terje Tuisk, terje.tuisk@archimedes.ee, margit.lehis@archimedes.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga