22. novembril toimub taas teaduskommunikatsioonikonverents, sel korral pealkirjaga „Anname teadushuvile võimaluse II“

Eesti Teadusagentuur korraldab 22. novembril kell 10-17 Tallinnas, Balti jaama paviljonis teadushuvihariduse konverentsi „Anname teadushuvile võimaluse II“. Konverents korraldatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi TeaMe+ tegevuste raames.

Konverentsil uurime järgmisi küsimus:  millised on kohalike omavalitsuste võimalused huvihariduse mitmekesistamiseks?; kust tulevad innustavad huviringide juhendajad?; millised on huvihariduse ja üldhariduse koostöövõimalused?

Riiklik lisarahastus huviharidusele ja -tegevusele on laiendanud kohalike omavalitsuste võimalusi teadushuvihariduse pakkumisel. Lisatoetuste üheks oluliseks prioriteediks on huvihariduse mitmekesisuse tagamine, seal hulgas võimaluste pakkumine loodus- ja täppisteaduste ning tehnoloogia valdkonnas. Konverentsil teeme kokkuvõtte viimastel aastatel toimunud olulistest arengutest, sellest, millised varasemad probleemid on nende läbi lahenduse leidnud ja räägime tuleviku perspektiividest ning väljakutsetest, mis täna valdkonna arengu ees seisavad.

Konverentsi lõpus antakse üle 2017. aasta Eesti teaduse populariseerimise auhinnad.

Täpsem info, registreerimisvorm ning konverentsi programm

Konverentsi lisainfo: Katrin Saart, 730 0378, katrin.saart@etag.ee

Kommenteerimine on suletud