Personaalsete uurimistoetuste tänavune taotlusvoor avaneb 1. aprillist

Personaalsete uurimistoetuste uus taotlusvoor on avatud 1. aprillist 5. maini (taotluskeskkond ETISes suletakse 5. mail 2017 kell 17.00).  2017. aastal saab taotleda ainult välisriiki suunduva järeldoktori toetust. Välisriigist Eestisse tuleva järeldoktori toetust saab taotleda Mobilitas Pluss programmist.

NB! Infopäevad toetuse taotlejatele toimuvad 28. ja 29. märtsil:

28. märtsil kell 12-14 (eesti keeles) Tartus, Dorpati konverentsikeskuse (Turu 2) Baeri saalis
28. märtsil kell 14-16 (inglise keeles) Tartus, Dorpati konverentsikeskuse (Turu 2) Baeri saalis
29. märtsil kell 12-14 (eesti keeles) Tallinnas, Eesti Teaduste Akadeemia (Kohtu 6) saalis

Taotlusvooru dokumendid (taotlemise ja hindamise juhendid, näidisvormid) ja kõik muu taotlemiseks olulise info leiate: Eesti Teadusagentuuri uurimistoetuste veebilehelt

Personaalseid uurimistoetusi on kolme tüüpi:

–         järeldoktori grant on uurimistoetus doktorikraadi või sellele vastava kvalifikatsiooni omandanud isikutele teadlaskarjääri alustamiseks Eesti või välisriigi tugevate teadusasutuste ja uurimisrühmade juures.

–         stardigrant on uurimistoetus esmase teadusliku uurimistöö kogemuse omandanud teadlastele iseseisva karjääri alustamiseks Eesti teadus- ja arendusasutuses, oma uurimisrühma loomiseks ning järelkasvu (sh doktorantide) edendamiseks.

–         rühmagrant on uurimistoetus teadlastele iseseisva teadlaskarjääri jätkamiseks Eesti teadus- ja arendusasutuses, teadustöö kõrge taseme tagamiseks, tugeva teadusrühma juhtimiseks ja järelkasvu (sh doktorantide) kaasamiseks.

 

Lisainfo:

Siret Rutiku
Uurimistoetuste osakonna juhataja
Tel 7 317 381
siret.rutiku@etag.ee

Kommenteerimine on suletud