Koostööfestival tõi kokku üle 600 osaleja

Eesti suurimale kõrgkoolide ja ettevõtete koostööfestivalile Tartusse kogunes enam kui 600 ettevõtete, avaliku sektori organisatsioonide ja ülikoolide esindajat, et leida koostööpunkte ettevõtete konkurentsivõime suurendamiseks. Esimest korda avalikult tutvustatud teaduse ja ettevõtluse koostöövärav ADAPTER toob ettevõtted ja ülikoolid üksteisele lähemale.

„Selle platvormi eelis ettevõtjale on kindlasti kompaktsus, et seal on ühes keskkonnas koos kuus ülikooli, kelle poole saab pöörduda sisuliselt ühe päringuga. Siiani on takistuseks olnud ehk see, et tihti ei teagi, kelle ja millise ülikooli poole pöörduda, kuid see keskkond teeb ettevõtte ja ülikoolide vahelise barjääri tunduvalt väiksemaks,“ sõnas Bestra Engineering AS esindaja Andero Väljaots üritust kokku võttes.

Kuue ülikooli teadlased tutvustasid lühiettekannetega oma ideid, kuidas Eesti majandust muuta. Kõige atraktiivsemaks esinemiseks pidas publik Tartu ülikooli majandusteaduskonna õppejõu Andres Kuusiku esitlust neuroturundusest. Tema esinemist saab siin järele vaadata SIIN 

Kogu ürituse järele vaatamise võimalus on samuti olemas. Video asub SIIN

Aitel Käpp
Turundus- ja kommunikatsiooniekspert
Tartu Ülikool 

Kommenteerimine on suletud