NET4SOCIETY võimalused ennekõike sotsiaal- ja humanitaarteadlastele uurimustöö profiili registreerimiseks, partnerotsinguks ja uudiskirjaga liitumiseks

NET4SOCIETY, riiklike kontaktisikute võrgustik ELi raamprogrammi Horisont 2020 valdkondades “Kaasav, innovaatiline ja turvaline ühiskond” ja “Sotsiaal- ja humanitaarteadused”, organiseeris oktoobris Brüsselis konverentsi.

Nüüd pakub võrgustik huvilistele kolme võimalust:

–       registreerida oma uurimustöö profiil NET4SOCIETY ingliskeelses teaduskataloogis. Kataloogi kuuluvad aktiivsed teadlased ja võtmeisikud “Kaasava, innovaatilise ja turvalise ühiskonna” ja “Sotsiaal- ja humanitaarteaduste“ valdkondadest.
 http://net4society.pt-dlr.de/

–       NET4SOCIETY partneriotsing – avatud kõigile, kes otsivad partnereid Euroopa Liidu teadusprojektideks, mis kuuluvad “Kaasava, innovaatilise ja turvalise ühiskonna” valdkonda.
http://www.net4society.eu/public/pss.php

–       NET4SOCIETY e-uudiskiri ja veebiajakiri “ISSUES”. E-uudiskirjast leiab kõige uuemat informatsiooni Horisont 2020 taotlusvoorudest, Euroopa Komisjoni uudiseid ja informatsiooni viimaste teadusarengute kohta.
 http://www.net4society.eu/public/newsletters.php

 

Facebook- https://www.facebook.com/net4society/
Twitter- https://twitter.com/net4society
LinkedIn- https://www.linkedin.com/groups/3872440

Kommenteerimine on suletud